Over Atelier Pan — Simon Droog
Atelier Pan | Logo

Wij geloven dat bewuste ondernemers zoals jij gezien mogen worden. Zij zijn degenen die de wereld gaan veranderen met hun innovatieve ideeën. Het is alleen zo dat veel bewuste ondernemers moeite hebben met opvallen. Daarom hebben we een proces ontwikkeld die je helpt op te vallen in de massa en de juiste klanten aan te trekken, zodat je jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen en het verschil kan gaan maken.

LAAT ONS JE HELPEN

Mijn naam is Simon Droog. Ik ben de oprichter van Atelier Pan en de auteur van HEBBES! Pak de aandacht met je website. Ik help bewuste ondernemers die de wereld een beetje beter willen maken, die het verschil willen maken.

“If you desire to make a difference in the world, you must be different from the world.”

— Elaine S. Dalton

Als zelfgeschoold brand en graphic designer heb ik met vallen en opstaan ontdekt wat werkt en wat niet werkt in dit vakgebied. Ik heb de afgelopen 10 jaar veel geleerd, geëxperimenteerd en mijn vaardigheden verbeterd.

Maar ik heb ook fouten gemaakt — fouten die jij nu niet meer hoeft te maken. Want ik ben er om je te helpen — zodat jij mijn fouten kan voorkomen.

Ik bied mijn expertise aan als brand designer om jou te helpen op te vallen in de massa, zodat jij jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. Hierdoor kan jij het verschil gaan maken.

Samen kunnen we de wereld veranderen!

Simon

Simon helpt je bij het ontwikkelen van een aantrekkelijk merk, website, logo en ander promotie materiaal. Als je graag meer wilt weten over wat hij voor jou kan doen, neem dan gerust contact met hem op.

Atelier Pan Brand Design for Conscious Entrepreneurs